PRIZMA BL DOONaše zdravlje i zdravlje naše porodice su najveće dragocjenosti koje imamo. Prema tom neprocjenjivom bogatstvu moramo se odnositi s najvećom odgovornošću. Nažalost savremeni način života, svakodnevna užurbanost, stres, doveli su nas do toga da ne obraćamo pažnju na to naše bogatstvo.
Sve dok ga ne izgubimo !!!
Hipertenzija, pretilost, dijabetes, povišeni trigliceridi danas su poprimili obilježja epidemije svjetskih razmjera i postali „normalni“ zdravstveni problemi. Prema zvaničnim podacima, 2001. godine od dijabetesa je samo u SAD umrlo 934550 ljudi. Konfliktne situacije, razdražljivost, nervoza, u kombinaciji s nepravilnom ishranom,  uzrokuju da infarkt miokarda sve češće pogađa populaciju od 30 – 35 godina.
Više nego ikad pojavljuje se potreba prevencije „bolesti modernog društva“ na šta nam neprestano ukazuju i eminentni stručnjaci iz svijeta medicine.
Inovacije i razvoj tehnologije na polju medicinske elektronike upravo nam pomažu u toj prevenciji, a takođe nam omogućuju da izbjegnemo redove i duga čekanja na pojedine medicinske preglede koji nam oduzimaju dragocjeno vrijeme.
Vođeni starom narodnom „da je bolje spriječiti nego liječiti“, 1998. godine osnovali smo preduzeće „PrizmaBL export-import“ Banja Luka čija je djelatnost uvoz i distribucija medicinskih aparata. Naš asortiman obuhvata medicinske aparate neophodne za praćenje zdravstvenih promjena, kako za profesionalnu, tako i za kućnu upotrebu. Mjerači krvnog pritiska, aparati za određivanje nivoa šećera u krvi, inhalatori, termometri, vage, uređaji za određivanje masnoće u tijelu itd. postali su neophodni u prevenciji bolesti i praćenju zdravstvenog stanja u gotovo svakom domaćnstvu.
Svjesni da je zdravlje svakog čovjeka najveće bogatstvo, odlučili smo se da Vam ponudimo najkvalitetnije medicinske aparate renomiranih svjetskih proizvođača kao što su OMRON, APEXBIO, SPIRIT te smo zbog toga postali i generalni zastupnici i distributeri za područje RS i BiH preduzeća „Prizma“ iz Kragujevca.
U našem programu su i profesionalni dijagnostički aparati kao što je Omron EKG holter.
Prostorije našeg preduzeća nalaze se u zgradi starog „Čajevčevog“ hotela u Banjaluci u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 103, gdje se možete informisati o našem cjelokupnom asortimanu kao i o uslovima maloprodaje i veleprodaje.
Nadamo se da će Vam naši aparati pružiti neophodnu pomoć u očuvanju zdravlja i pomoći Vam da zdravo i spokojno živite do duboke starosti.

S poštovanjem,
Predić Zoran, direktor


  • PRODAJA I VELEPRODAJA MEDICINSKIH APARATA I SERVIS NAŠIH APARATA

  • Grad: Banja Luka
  • Ulica: Braće Mažar i Majke Marije 18
  • Web: http://www.prizmabl.com
  • Telefon: 051/212 377,217 782 ,212 437,033/558 430 PJ Sarajevo,ul.Terazije bb
  • E-mail: prizmabls@teol.net