ZU LABORATORIJA KONZILIJUMKonzilijum, kao laboratorija osnovan je davne 1994. godine u Beogradu. Preregistracijom 2005. godine prerasta u Zavod za laboratorijsku dijagnostiku, a već 2007. godine postaje prva privatna akreditovana laboratorija. Motivisani čestim komentarima  korisnika sa teritorije Republike Srpske, ali i cijele Bosne i Hercegovine, o problemima sa kojima su se suočavali dolaskom u Beograd, a u skladu sa politikom našeg kvaliteta, približili smo se svojim pacijentima otvranjem laboratorije u Banja Luci.

Zdravstvena ustanova – laboratorija u oblasti imunologije, “Konzilijum”  Banja Luka, osnovana je u martu 2012. godine. Uspiješno radimo program analiza koji obuhvata u ovom momentu preko 400 parametara i pokriva sve oblasti savremene medicine, omogućavajući svakom pacijentu da u najkraćem mogućem roku dobije rezultate neophodne za praćenje toka bolesti, postavljanje dijagnoze i procjenu efikasnosti primjenjene terapije.

Premanentno ulažući u održavanje viskog nivoa profesionalizma i uz stalno praćenje novih dostignuća iz oblasti dijagnostike postižemo zadate standarde. To podrazumijeva kompetentno osoblje, njihovo kontiunirano unapređivanje znanja i vještina, korišćenje najsavremenije opreme i brigu o kvalitetu naših usluga i odnosu sa našim korisnicima.

Ljubaznost, kvalitetna i brza usluga sa mogućnošću patronažne službe, dostavljanje rezultata kurirskom službom, E-mailom, faksom ili ličnim preuzimanjem, samo su neke od naših pogodnosti.

Važno je naglasiti da se najveći broj analiza dobija u roku od 24 sata, a najveći broj rijetkih analiza za 2-3 dana.

 

Radno vrijeme: od 07- 19h radnim danom, subotom od 08-14 h

Otvaranjem kartona u laboratoriji „konzilijum „ ostvarujete popust od 5% na sve vrste naših usluga!


  • ZDRAVSTVENA USTANOVA - LABORATORIJA U OBLASTI IMUNOLOGIJE

  • Grad: Banja Luka
  • Ulica: Braće Mažar i majke Marije bb
  • Web: http://www.konzilijum.ba
  • Telefon: 051 232 380,232 381,232 382,052 912 555,912 556
  • E-mail: office@konzilijum.ba