Poslovni Imenik Bosne i Hercegovine - Katalog

 

Poslovni Imenik Bosne i Hercegovine (štampano izdanje) je do 2016. god. bila najčitanija i najprodavanija publikacija poslovnih informacija na području Bosne i Hercegovine. Duga tradicija našeg poslovanja poznata je svim firmama, organizacijama i institucijama koje su posredno ili neposredno koristili naša godišnja izdanja.

Savremena elektronska i tehnološka dostignuća upravljala su promjenama u mnogim poslovnim sistemima, što je slučaj i kod Poslovnog Imenika Bosne i Hercegovine. Do sada poznati Poslovni Imenik BiH (knjižno izdanje) koji se od 2016. god. više ne štampa, redizajniran je i modernizovan u novu publikaciju Poslovni Imenik BiH – Katalog.

Osnovu Poslovnog Imenika BiH – Kataloga čine firme,organizacije i institucije sa teritorije Bosne i Hercegovine, koje se ovim putem kolorno i tekstualno oglašavaju. Kao i za sva ostala izdanja Poslovnog Imenika Bosne i Hercegovine-Katalog i za ovo slijedi raniji ustanovljeni koncept direktnog marketinga, gdje se u prvi plan stavljaju informacije o aktivnim pravnim subjektima iz Bosne i Hercegovine.

U Katalogu svi oglasi pravnih subjekata sortirani su po srodnim djelatnostima, a oglašivači sa logotipima u nastavku oglasa iste djelatnosti, sortirani su po abecedi. Više detalja o firmama i institucijama možete pogledati u Katalogu (PDF formatu), a cijelu bazu podataka Poslovnog Imenika BiH potražite na sajtu www.telekommarketing.com i www.poslovniimenik.net.

 

Poslovni Imenik BiH – Katalog za 2022. god. je dostupan za besplatno preuzimanje svim posjetiocima sajta Poslovnog Imenika BiH u PDF-formatu.

 

Preuzmite katalog 2022 (.PDF)

Istaknute firme