Online Poslovni Imenik Bosne i Hercegovine

 

Od svih naših poslovnih izdanja najvažnije mjesto zauzima internet prezentacija Poslovnog Imenika Bosne i Hercegovine. Elektronska prezentacija predstavlja ogledalo Vaše firme i veoma je pristupačan, povoljan i moderan oblik reklamiranja koji može mnogo da doprinese Vašem uspješnijem poslovanju.

 

Online izdanje Poslovnog Imenika BiH je koncipirano kao centar raznovrsnih poslovnih djelatnosti. Sadržaj internet prezentacije www.telekommarketing.com dostupan je svim korisnicima internet usluge na pregled, te je omogućena brza pretraga podataka posredstvom većeg broja različitih parametara. Ogroman broj ljudi i poslovnih korisnika svakodnevno posjećuje našu internet prezentaciju, što je od velike koristi kako našim posjetiocima tako i  korisnicima  naših usluga.

Prezentovanjem Vaše firme, institucije ili organizacije na našoj internet prezentaciji pridružujete se svim oglašivačima koji su već putem oglasa istakli svoje podatke i na taj način omogućili stotinama hiljada zainteresovanih posjetilaca da imaju detaljan pregled Vaše firme i Vaše djelatnosti.

Online izdanje Poslovnog Imenika BiH u paketu sa štampanim i elektronskim izdanjem ima zadatak da osnovne poslovne podatke prenese do svih kategorija korisnika i da svojom dinamikom utiče na protok informacija.

Sve informacije koje izdavač prikupi terenskim ili telefonskim anketiranjem kao i informacije iz drugih izvora redovno se ažuriraju u bazi podataka Poslovnog Imenika BiH što podrazumijeva da će podaci o Vašoj firmi biti vrlo brzo i na internet prezentaciji Poslovnog Imenika BiH.

Istaknute firme