IKONIĆ KOMERC D.O.O.Preduzeće Ikonić Komerc postoji od 2002. Godine. Preduzeće je osnovao Ikonić Duško, koji je ujedno i vlasnik istog. Ikonić Komerc se bavi primarnomi finalnom obradom drveta. Ta obrada obuhvata proizvodnju vrata, prozora, PVC i Alu stolarije, stolarije drvo-aluminijum, lijepljenih elemenata, frize, troslojne lamele, rezane građe, brodskog poda, lamperije, ugaonih lajsni irazličitih vrsta i dimenzija.
Ovo preduzeće se ujedno bavi i trgovinom gore navedenih proizvoda, kao i građevinskim meterijalom, vodomaterijalom, pocinčani program, program tople i hladne vode, elektromaterijal, sanitarije, keramika, laminati, alati, pokrovni limovi, centralno grijanje, peći na tečna i čvrsta goriva, ugalj, vijci svih veličina.
Preduzeće za svoje poslovne partnere, kao i kupce vrši usluge prevoza svih proizvoda do željenih destinacija. U okviru svog voznog parka posjeduje pet TMV za različite vrste prevoza.
Preduzeće u sklopu svog radnog kolektiva ima zaposleno oko 60 radnika različitih kvalifikacija.
U procesu proizvodnje osnovne sirovine za obradu drveta su: trupci Jela, Smrča I, II, III kl. Rudno drvo, celulozno drvo.
Opremljenost je na visokom nivou tako da možemo isporučiti veće količine istih proizvoda u kratkom roku po veoma povoljniom cijenama i visokom kvalitetu. Proizvodnja se vrši pomoću savremenih mašina gjde je cijeli proizvodni ciklus završen u potpunosti. Sopstveni pogon pilane, sušare, proizvodnja lijepljenih elemenata, proizvodnja stolarije i vrata, lakirnice su garant kvaliteta koji se proteže kroz sve faze izrade.
Tehnološki postupak izrade vrata i prozora se izvodi uglavnom na savremenim CNC mašinama što omogućava visok i trajan kvalitet proizvoda gdje se posebna pažnja poklanja završnoj kontroli istog.
Organizacija rada kao i cjelokupan tehnološki proces izvodi se u skladu sa ISO standardima. Preduzeće posjeduje sertifikat standarda za kvalitet ISO 9001.2008, kao i sertifikat za odgovorno upravljanje šumom FSC Chain-of-Custody.


  • PROIZVODNJA GRAĐEVINSKE STOLARIJE I PELETA,STOVARIŠTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA,FINALNA I PRIMARNA OBRADA DRVETA

  • Grad: Rogatica
  • Ulica: Zaganovići bb
  • Web: http://ikonickomerc.com
  • Telefon: 058/420 800,420 801,417 350
  • E-mail: ikonicko@teol.net