AHA HYPERBARICSHiperbarični tretman kisikom ili HBOT je tretman koji ima blagotvoran učinak na cijelo tijelo, a upotrebljava se u cijelom svijetu više od 50 godina kako bi se spriječilo i ublažilo razne bolesti i stanja te za poboljšanje općeg zdravlja. Za vrijeme hiperbaričnog tretmana kisikom upotrebljava se tlak veći od atmosferskoga, a klijent ne udiše uobičajenih 21% kisika, već čisti kisik pomoću NRB maske (Nonrebreather mask). U komori je tlak do 2-puta veći od tlaka okruženja te dišemo veću koncentraciju kisika, zbog čega su učinci tako dobri.
Tretman traje od 45 do 75 minuta pri konstantnom propisanom tlaku (Bottom time), tako da kompletni tretman traje približno 90 minuta (Run time). Tretman HBOT je siguran, jednostavan, neinvazivan i bez bolova. Iznimno je siguran i nema nuspojava koje mogu biti štetne za vaše zdravlje. Klijenti u tretmanu uživaju ​​i opuste se. On se provodi u udobnoj hiperbaričnoj komori. Nakon tretmana čovjek se još dulje vrijeme osjeća izvrsno.
HBOT su sigurni, jednostavni, neinvazivni i bezbolni tretmani. Sigurni su i nemaju nuspojava, što bi mogle naštetiti vašem zdravlju. Većina klijenata osjećat će se ugodno i opuštajuće. Tretmani vas obično ostavljaju pod dojmom osjećaja dobrobiti za vaše zdravlje. HBOT vam pomaže poboljšati zdravstveno stanje, čini život ga ugodnijim i produktivnijim. Jednostavno ćete se osjećati bolje!


  • HIPERBARIČNI TRETMANI KISIKOM

  • Grad: Banja Luka
  • Ulica: Svetozara Markovića 5c
  • Web: http://www.hbot.eu
  • Telefon: +387 66 310 066
  • E-mail: bih@hbot.eu