ECK - EMIR COMERC KURBEGOVIĆ D.O.O.Kompanija ECK - Emir Comerc Kurbegović d.o.o. osnovana je 1997. godine sa sjedištem u Sanskom Mostu. Specijalizirani smo za izvođenje građevinskih radova, od temelja, zidanja, betoniranja, malterisanja, izrade estriha, fasada do keramičkih i instalaterskih radova.U proteklom periodu kompanija je stekla zavidnu reputaciju i učestvovala u izgradnji i rekonstrukciji velikog broja objekata. Kompanija raspolaže sa poslovnom zgradom ukupne korisne površine od preko 1000m2 te otvorenim skladišnim prostorom preko 2000m2.
ECK posjeduje vlastitu mehanizaciju, najsavremenije mašine, građevinsku opremu i vozni park za izvođenje najkompleksnijih građevinskih projekata. Uspjeh naše kompanije ogleda se u pomno odabranoj radnoj snazi, trenutno zapošljavamo 50-ak radnika različitih specijalnosti; od tesara, zidara, armirača, bravara, stolara, vodoinstalatera, elektroinstalatera do diplomiranih inžinjera i ekonomista. Kao granaciju budućem uspjehu komapnija svojim uposlenicima omogućava usavršavanje u struci i upoznavanje sa najnovijim tehnološkim dostignućima u radu. Filozofija stalnog ulaganja u budućnost očituje se također kroz investiranjen u građevinski opremu i tehniku koja omogućava savremen pristup u vođenju građevinske operative.
Kompanija ECK je pravi partner za gradnju stambenih i poslovnih objekata, od početnih građevinskih radova pa sve do instalaterskih, keramičarskih i farbarskih radova te kompletnog uređenja objekta kako vani tako i unutra. Korištenje materijala renomiranih proizvođača te stručna i savremena ugradnja, garancija su vrhunskog kvaliteta ukupnih radova te dugovječnosti objekta.


  • INŽINJERING,GRAĐEVINARSTVO,VISOKOGRADNJA I NISKOGRADNJA

  • Grad: Sanski Most
  • Ulica: Šejkovača bb
  • Web: http://www.eck.ba
  • Telefon: 037 /680 366
  • E-mail: eck.kurbegovic@live.com