JOKIĆ INVEST DOOPreduzeće Jokić invest doo dugogodišnjim radom i zalaganjem postalo je jedan od glavnih konkurenata u oblasti gradjevinarstva ( visokogradnje i hidrogradnje). Preduzeće spada u grupu srednjih preduzeća sa kapitalom od 6 500 000 KM.
Jokic invest d.o.o. je osnovan 2007 god. kao produkt uspešnog i dugogodišnjeg porodičnog posla, razvijanog 3 generacije. Počeci datiraju još iz 1967god. kada je deda Čedo Jokić osnovao zanatsku radnju i sa svojim timom pružao građevinske usluge. Njegovim stopama nastavio je i sin Ljubo sve do 1996 kada se osniva Jokic&Co i gde se priključuje i treća generacija. Kako je obim poslao rastao sve više i kako su partneri bili sve zadovoljniji, stvorila se potreba za velikim timom i kompletiranjem građevinske usluge.
Danas Jokić invest ima mlad i ambiciozan tim, koji vođen iskusnim i prekaljenim stručnjacima u svojim oblastima, može da vam pruži sve vrste usluga u građevinarstvu. Godine iza nas i referentna lista su najbolja potvrda našeg kvaliteta, zato nas pozovite i pružite nam vaše poverenje a očekujte da ga opravdamo i premašimo, Jokic invest.
Jokić invest broji u proseku od 25-45 radnika u zavisnosti od sezone. Tim čini stručni inžinjerski kadar iz oblasti građevinarstva (građ.inž, hidro inž, građ.teh.) Posedujemo svu potrebnu opremu i mehanizaciju za kvalitetno izvođenje radova iz predmetne delatnosti (bageri, rovokopači, kamioni, dizalice, mešalice, skele, oplata, i ostali sitni alat). Takođe posedujemo i licencu ISO 9001:2008
Pored izvođenja radova bavimo se i izradom ponuda, projekata i idejnih rešenja za sve vrste objekata. Posedujemo još i predstavništvo u Nemačkoj, Oberhauzen i u Sloveniji, Maribor. Delatnosti preduzeća u Nemačkoj i Sloveniji je takođe iz oblast građevinarstva i izvođenja radova na izgradnji, rekonstrukciji, sanaciji i adaptaciji stambenih, poslovnih objekata.

 

 


  • IZVOĐENJE RADOVA U OBLASTI VISOKOGRADNJE I HIDROGRADNJE

  • Grad: Zvornik
  • Ulica: Ekonomija 9.ulica 34
  • Web: http://www.jokic-invest.com
  • Telefon: 056/211 529,215 356,490 356
  • E-mail: info@jokic-invest.com