DŽIDA DOO 

Tvrtka Džida d.o.o se bavi prodajom, servisiranjem i najmom viličara od 1997.
Od 2004.godine je generalni zastupnik i ovlašteni serviser renomiranog njemačkog proizvođača viličara Jungheinrich za područje cijele Bosne i Hercegovine.
2013.godine Džida d.o.o prelazi na novu suvremeno uređenu i opremljenu lokaciju površine preko 8000 metara kvadratnih,sa 2.000 metara kvadratnih servisnog,skladišnog i uredskog prostora.
Džida d.o.o zastupa kompletan portfolij proizvodnog programa Jungheinrich viličara te može udovoljiti svakom zahtjevu kupca vezanom za podizanje,skladištenje i manipulaciju robe. Nudimo kvalitetan i brz servis viličara sa širokom paletom rezervnih dijelova na skladištu, kao i dijelove po narudžbi uz najkraći rok isporuke. Osim dijelova i popravki za Jungheinrich viličare popravljamo i nudimo dijelove i za sve ostale renomirane brendove viličara. U mogućnosti smo vam pružiti uslugu prodaje, demontaže i montaže punih guma marke SOLIDEAL za viličare na području cijele BiH.
Zastupamo također talijanske čistače DULEVO, komercijalne, industrijske i cestovne. Za čistače nudimo uslugu servisiranja i isporuke rezervnih dijelova kao i potrošnog materijala.
Pored čistača zastupamo i trakcijske baterije za viličare i čistače talijanskog proizvođača FAAM. Svojim starim i novim korisnicima nudimo uslugu regeneracije i desulfacije trakcijskih baterija u našem sjedištu u Čitluku.
Naš glavni cilj je da pretvorimo logistiku u uspješan faktor Vašega poslovanja. U svim sferama interne logistike ste u mogućnosti da se sa spokojem oslonite na nas i Jungheinrich jer Vaše potrebe su naša briga.