MDM STANKOM DOONaša firma je počela sa radom 1976.godine, kao SZR sa sjedištem u Bijeljini. Godine 1978. prenosimo sjedište u Republiku Sloveniju, tačnije u SO Tolmin, gdje smo radili sve do 1987.godine. Nakon toga smo prijavili sjedište firme u Brčkom, gdje se i sada nalazimo, u ulici Bijeljinska br.71. Na početku poslovanja smo zapošljavali 7 stalnih radnika i po potrebi do 30 radnika preko tadašnjih omladinskih zadruga i ugovora o djelu.
Vremenom je se broj zaposlenih povećavao, tako da danas zapošljavamo 25 redovno zaposlenih radnika. Od 1995.godine uglavnom se bavimo trgovinom građevinskim materijalom. U poslednjih pet godina smo se specijalizovali za promet crnom i obojenom metalurgijom.
U poslednje dvije godine naša firma je pored trgovine gradjevinskim materijalom, ali prije svega crnom i obojenom metalurgijom, zbog potražnje na tržištu i odgovoru na današnju ponudu i tražnju je krenula na put proizvodnje. Ceo poslovni sistem firme zasnovan je na visokoj stručnosti zaposlenih, i spremnosti da se u svakom trenutku odgovori na specifične zahteve kupaca.
Naši proizvodi su sa karakterom i stilom koji se nadaleko prepoznaju i cijene, što pokazuju i brojne reference u užem i širem okruženju i prisutnost preduzeća u mnogim segmentima. Na našem putu nas prate načela kvaliteta, tačnosti i trajnog rješenja. Nase proizvode odlikuju kvalitet, čvrstoća, kvalitet, brzina, ekoloski standard i dr. Pored proizvoda u mogucnosti smo da Vam ponudimo i saradnju u pogledu dorade, obrade odredjenog proizvoda kao i uslugu.

Proizvodi:

1.     POC I PVC  Univerzal pletivo svih dimenzija
2.     Grifovana Pletiva svih vrsta i dimenzija
3.     POC i PVC Kanati svih vrsta, dimenzija i boja( EKO PROIZVOD) kao i prateći program
4.     POC I PVC Paneli svih vrsta, dimenzija i boja (EKO PROIZVOD) kao i prateći program
5.     Gravirano željezo ili Profili svih dimenzija i gravura

Posebno mjesto u lepezi nasih proizvoda čine proizvodi iz grane poljoprivrede (za svinjske farme) a to su :

1.     PRASILIŠTA
2.     PRIPUSTILIŠTA  

Mogucnosti saradnje u pogledu dorade ili vršenje usluge određenog proizvoda (ELEKTRO-STATIČKO FARBANJE, GRAVIRANJE, OBRADA CIJEVI, PROBIJANJE ILI SJECENJE PROFILA)
Od početka proizvodnje  do danas značajno je podignut nivo opremljenosti mašinskog parka i uveliko povećan proizvodni pogon  i sa tim u vezi smo uvijek u potrazi za novim poslovnim partnerima kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Pored proizvodnje u mogućnosti smo ponuditi kupcima i poslovnim partnerima različite vidove saradnje kao sto su npr. dorada nekog proizvoda ili poluproizvoda, usluge ili slično.


  • CRNA I OBOJENA METALURGIJA,RAZNE VRSTE CIJEVI,LIMOVI,OGRADE,KANATI,POKLOPCI ZA ŠAHTE,OPREMA ZA FARME I DR.

  • Grad: Brčko
  • Ulica: Bijeljinska 71
  • Web: http://www.mdmstankom.com
  • Telefon: 049/ 216 837,216 043,216 902-uprava
  • E-mail: mdm-stankom@teol.net